TV premiere: Gæt boligpriser i udlandet

09-01-2012

Søndag d. 22. januar har programmet ”2 boliger – 1 pris” premiere på TV3. Er du skrap til at gætte boligpriser og drømmer om at vinde en rejse til udlandet, er det måske et program for dig?

I den nye programserie vil der blive sat fokus på, hvor det kan være bedst, billigst og sjovest at købe en udenlandsk feriebolig. I hvert program besøges to forskellige lande. Programmet ser på, hvad man kan få i de to lande for samme pris, både når det gælder en mellemklassebolig og en eksklusiv bolig. Hver bolig koster præcis det samme, men det bliver seernes opgave at gætte den korrekte pris.

Programmets to værter, Rasmus Soele Nielsen og Jon Hasselbalch Mikkelsen vil i hvert program se på boliger rundt om i verden. Det kan være lige fra boliger centralt beliggende i Europas metropoler til fjerne ødegårde langt fra alfarvej.

Hver udsendelse vil handle om spændende og fantastiske ferieboliger på to af danskernes foretrukne feriedestinationer, hvor værterne vil opleve de attraktive forhold og specialiteter ved både bolig og destination. Jon og Rasmus tester desuden de sjoveste, fedeste og vildeste turistaktiviteter i områderne.

De seks programmer vil fokusere på Frankrig (Provence) vs. Italien (Toscana). Thailand (Hua Hin og Pattaya) vs. USA (Orlando, Florida). Spanien (Costa del Sol) vs. Tyrkiet (Alanya). Sverige (Småland) vs. Tyskland (Berlin). Portugal (Algarve) vs. Kroatien og Østrig (Bad Gastein) vs. Spanien (Gran Canaria)

Programmerne bliver sendt i ugerne op til vores næste messe Bolig i Udlandet, som vi afholder d. 24. og 25. marts 2012 i Virum Hallerne, hvor der vil være rig lejlighed til at komme og blive yderligere inspireret til at føre den udenlandske boligdrøm ud i livet.

”2 boliger – 1 pris” bliver sendt første gang på TV3 søndag d. 22. januar 2012 kl. 19.00.

Se trailer her