Ny webside for boliger uden grænser

01-06-2009

Af: Bolig i Udlandet

Bolig i Udlandet lancerer en webside, der gør det nemmere at finde kvalificeret viden om boligkøb i udlandet. Siden åbner desuden også for både salg og udlejning af boliger uden for landets grænser.

En hacienda i Spanien, en lejlighed i Tyrkiet eller et mindre chateau i Frankrig. Uanset boform og præferencer kan du finde emner på den nye webside, som Bolig i Udlandet lancerer.

»Der er stigende interesse for køb og salg af udenlandske boliger, og dermed også et behov for viden og rådgivning,« siger Ole Bolvig Hansen fra Bolig i Udlandet, som står bag den nye webside.

Siden henvender sig til mæglere, bygherrer og udlejningsfirmaer, der ønsker et webbaseret sted at annoncere deres tilbud. Revisorer, advokater, banker og pensionsrådgivere får også mulighed for at markedsføre sig på siden. Ligesom private, som gerne vil udleje udenlandske boliger eller søge information om, hvordan man erhverver sig et ferieparadis eller en permanent bolig uden for Danmark, kan finde relevant information.

»På siden vil man kunne læse nyheder om boligmarkedet i udlandet, deltage i debatten og få kvalificeret rådgivning fra vores eget ekspertpanel, hvor bl.a. SKAT deltager,« siger Ole Bolvig Hansen.

Desuden kan man tilmelde sig et nyhedsbrev, der udsendes ca. hver 14. dag.