Oprettelse af boliger til leje eller salg.

Når du skal oprette en bolig til leje eller salg, så skal du klikke på linket "Mine annoncer" i venstre kolonne, når du er logget ind.

På siden "Mine annoncer" skal du klikke på linket "Indryk ny annonce til leje eller salg her", som du finder øverst i midterkolonen. Her vælger du så om du vil sætte en bolig til leje eller salg og klik på "Næste trin" og så fremdeles. Slutteligt er annoncen oprettet, betalt og aktiv.

Felter markeret med * skal udfyldes. Bemærk, at det ikke er nødvendigt at udfylde feltet sagsnummer. Udfylder du IKKE feltet sagsnummer, så tildeler systemet selv annoncen et sagsnummer, så brugerne nemt kan finde din annonce igen.

Det sidste foto du oploader er det foto, som vises i søgeresultaterne.

Billedets størrelse bør/skal være minimum 335 x 255 pixels.

De fleste filformater accepteres, men vi fraråder brugen af filformatet GIF.

Brug af kalender for boliger til leje:

Du kan klikke på hver enkelt uge og tildele den en sæson eller du kan vælge at tildele samtlige uger den sæson, som skal benyttes mest f.eks. mellemsæson. Derefter kan du klikke på de uger, som skal tildeles en anden sæson. Uger som er udlejet skal tildeles en sæson inden du laver en markering, at den er udlejet. Gør du ikke det, så vises det ikke, når brugeren ser din annonce. Bemærk, at sæsoner kun kan prissættes, hvis de er taget i brug i kalenderen.

Bemærk, at du kan tildele sæsoner, prissætte dem m.v. flere år frem.

Bemærk, at boliger til leje skal prissættes i DKK.

Bemærk, at boliger til salg skal prissættes i Euro

Der føres stastistik, så du kan altid se, hvor mange der har kigget på din bolig.